Over EasyBridge

Altijd al willen leren bridgen? Je kunt natuurlijk een cursus volgen bij een docent, maar vanaf nu is er ook een online alternatief. NBB EasyBridge is een app om bridge te leren. Je kunt EasyBridge gebruiken waar en wanneer je wilt. Met behulp van uitleg, voorbeelden en oefeningen kun je in je eigen tempo de basis van bridge leren. 

EasyBridge bestaat uit 18 levels en is vergelijkbaar met Start met bridge 1 en Start met bridge 2 van de Nederlandse Bridge Bond. Ook als een cursus volgt kun je EasyBridge als aanvulling gebruiken. Er zijn oefenspellen per onderwerp, zodat je kunt oefenen met bieden en afspelen. 

Spelen met troef

Bieden en spelen

Bij EasyBridge wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van voorbeelden en oefeningen. Geef je het verkeerde antwoord, dan krijg je een toelichting te zien. Je kunt alle oefeningen zo vaak doen als je wilt.

Klik en swipe

Bridge leer je door te oefenen. In EasyBridge zitten interactieve spellen. Sleep de kaart naar de speeltafel en oefen spellen die passen bij het behandelde thema. 
Oefenspel
Bieden

Oefening baart kunst

“Ik hoor altijd dat bridge moeilijk is.” Dat is onzin! Iedereen kan leren bridgen. Ook bieden leren we je, stap voor stap. Met oefenen wordt je vanzelf beter. Stel je notificaties in en wij sturen je extra oefentips.
Scroll naar boven